Gigantisk signering til Prishtina FFK !

Viktor DemiriVi holder det ungt i A-troppen nå som flere og flere unggutter med stor fortid entrer Prishtinas Porter.

Viktor Demiri tidligere spiller i TTIF og Kvik har nå vært med på nesten alt som foregår rundt klubben vår og er ordentlig engasjert i Prishtina! Han har lenge vært med i Futsal troppen og nå skal han være med og herje for Prishtina. Viktor spiller for det meste midtbane/kant. Han er en smart spiller som ikke mister hodet, god tekniskmed og uten ball og kan fyre av med et skudd ingen forventer utrolig presist. I tøffe kamper er det Viktor du ser som skinner på banen han organiserer laget og kriger i midtbanen. Viktor er en hyggelig og god gutt som ikke sier så mye og lar bena snakker for han. Vi ønsker Viktor Demiri lykke til i klubben. Dette er ikke siste store signering så følg med.‪#‎UngGuttaTarOver‬
‪#‎PrishtinaFFK‬