Denne helgen kan det avgjøres!

Bilde av futsallaget

Prishtina Futsal har gjennom hele sesongen vært på første plass i tabellen og om Prishtina vinner 1 av de 4 resterende kampene vil de sikre førsteplassen i 1.div. Prishtina er så langt ubeseiret i årets sesong, med 42 poeng. Klemetsrud følger så på andreplassen med 31 poeng. Det er kun avdelingsvinnerne og andreplassen som går videre til playoff for Eliteserien. Vi skal spille to kamper på lørdag mot Lillehammer som tidligere har spilt i Eliteserien. Vi møter også Osi som også tidligere har vært ubeseiret i 1.div, samt at de har spilt playoff tidligere. Bli med å støtt oss, første kamp spilles kommende lørdag 15.00 på Bjørnholthallen 3 i Oslo. Etter dette følges kampen mot OSI, som starter 18.00 på samme sted. Kampen vil bli livestreamet på vår facebook-side så følg gjerne med derfra hvis du ikke har mulighet til å møte opp. Vi takker for støtten og håper så mange som mulig møter opp til kampene som kan krone Prishtina til serievinnere!