Solid signering for Fredrikshald Prishtina!

Rinor Topallaj har signert for Fredrikshald FK

Fredrikshald Prishtina har virkelig truffet gullfuglen. En ny spiller har signert og er klar for sesongen som kommer, og med en solid erfaring fra både Sarspsborg 08 og andre toppklubber han har trent for slik som VIF. Det er selveste Rinor Topallaj som har signert! Dette er et steg ned for unggutten som nylig ble 20 år gammel. Gjennom de siste årene spilte han for S08 og I forrige sesong spilte han for Kvik Halden å gikk da videre til Råde IL på slutten av sesongen. Rinor er en utrolig god teknisk spiller med skyhøye ferdigheter både pasninger, skudd og teknikk der er det få som henger med. Vi har snakket litt med Prishtina spilleren han svarer med at dette var et naturlig valg ettersom at han har spilt futsal med Prishtina siden han var 15. Han kjenner miljøet, gutta og blør virkelig for drakta. Han ønsker også og spille sammen med Prishtina siden han føler seg komfortabel med spillestilen den tekniske spillestilen vi har jobbet opp. Han har som mål om å toppe serien og rykke direkte opp til 5 divisjon. Selv om Rinor har fått drøssevis med tilbud velger han Prishtina og dette setter vi i stor respekt i. Vi vet Rinor vil lage et spektakulært show på Risum KG og alle andre kamparenaer han spiller på så gleder oss til og se han i aksjon! Prishtina har under denne kalde vinterstid hentet inn og venter en del flere spillere for fotball sesongen 2018. Følg med videre for flere nye signeringer.