Arber Shkodrani har signert!

Arber Shkodrani har signert!

Arber Shkodrani har signert for oss! Til tross flere tilbud av klubber i høyere divisjoner, velger han altså å signere for oss. Han er fast bestemt på at nivået i Prishtina skal opp en del steg, og det er noe han vil hjelpe klubben med. Det han har bevist i futsal, skal han nå overføre til fotball. Arber er en midtstopper/midtbanespiller, som i alle år har spilt i Kvik Halden. Her har han spilt fast på a-laget, både i 2 og 3 divisjon. Arber har vært en stor bidragsyter for Prishtina både på banen og i klubben, som en del av styret – med rollen som sportslig leder i 2 år. Han har i tillegg vært med på romjulscupen 3 ganger for oss i den blåhvite drakta, hvor han også har hatt kapteinsrollen. Her har han vært med på å slå Sarpsborg 08 en gang og Fredrikstad 2 ganger på 2 år. Men nå følte han at han trengte å bidra i klubben som vokser hver dag, og som endelig begynner å ta form. Arber har en gigantisk arbeidsmoral med god skuddfot er god både defensivt og offensivt. Vi er sikre på at han og resten av laget, kan føre Prishtina til topps denne sesongen. Vi er enda ikke ferdig med overgangsmarkedet, og det vil komme nye spillere med gode erfaringer til Prishtina som vil komme fortløpende!