18 seiere av 18 mulige!

Fredrikshald vant serien med seier i samtlige 18 kamper i løpet av sesongen, som er en ny rekord.

Etter en sesong med kun seiere, så er vi klare for playoff til eliteserien. Vi tok 2 solide seiere i dagens runde 6-2 mot Veitvet og 7-6 mot RØA, og er dermed klare for playoff i Bodø som spilles 17 og 18 mars. Etter en perfekt sesong, så er vi fulle av selvtillit og klare favoritter for å rykke opp til eliteserien i futsal. Denne sesongen satte gutta også en ny rekord for antall seiere i løpet av en sesong, og ble det første laget til å vinne alle kampene i serien. Den gamle rekorden var tidligere på 17 seiere og 1 uavgjort.

Spillerne på bildet (øverste rekke fra venstre til høyre): Mohhamed Ali Aziz, Shkodran Dinaj, Bajram Rama, Rinor Topallaj og Benjamin Xhemajli.

Nederst fra venstre: Xhanin Bajramaj, Isa Shipshani, Besiajan Kadri og Blerim Redzepi.