Opprykket er et faktum!

Opprykket er et faktum

Fredrikshald Prishtina har nådd sitt delmål med en perfekt sesong 18/18 seiere i serien og uslåelige i kvaliken. I kvaliken så var vi klare over at andre lag ville se oss som trusler og gi oss alt de hadde. Dette gjorde de og vi spilte masse god futsal. Veldig godt og ha med seg erfaringen videre fra andre avdelinger som kom på topp i sine tabeller. Kampene var tøffe i gruppespillet men fortsatt følte vi en viss kontroll over spillet. I første kamp leder vi me to mål og slipper inn et på slutten som ikke endret kampens retning. Andre kampen var tøffere og vi ble tatt mer på senga men med et bunnsolid lag så snur vi dette til vår spillestil og vinner kampen. Tredje og siste kampen mot Freidig som også rykket opp, gratulerer. Vi går inn i kampen med et mindsett om at vi allerede er i finalen og vi ønsker og spare på spillerene sitt krutt mest mulig. Kampen starter dermed Den med at vi møter et godt lag med god struktur i laget i forsvar som satset på kontringer. Dette gjorde de godt i det de leder 2-0 men så ser Prishtina alvoret og drar opp nivået før slutt, det lønnes med mål i 39 og 40min det viser virkelig evnen vår. resultatet tilsier etter en lang dag med futsal topper vi tabellen som gruppevinner med 7 poeng. Finalekampen var absolutt ikke helt slik som resultatet pekte til. Vi satt i en tøff klemme hvor begge lagene tar ledelsen hver i første omgang men når fløyta går for andre omgang tar det ikke alt for mange minuttene før Prishtina dominerer parketten setter inn mål etter mål mot Krohnsminde dette endret hele kampen og vi slutter ikke før vi nådde 11-5 noe som er en prestasjon i seg selv. Alle 12 spillerene våre som taklet å spille 4 kamper på 2 dager må ha all ros for å ha klart og holde nivået og endt på topp i gruppen som gruppevinner og under opprykkskampen. Vi vil også takke for all støtte vi har fått av alle dere som støttet oss på sosiale medier med motiverende kommentarer og generelt dere som driver oss framover, tusen takk. Vi har masse planer for neste sesong allerede så det er bare og følge oss i det vi skal kjempe i Eliteserien i futsal 2018/2019