9-0 seier over Skiptvet!

3-2 seier i toppkampen!

Mandag kveld ble 8. runde i serien spilt. Risum-banen var opptatt, så vi måtte spille kampen på byens beste bane- Berg stadion. Det var bunnlaget i 6.div – Skiptvet -som var motstander. Til tross for tabellplasseringen, hadde ikke Skiptvet tapt med veldig mye i kampene hittil. De ligger lavt og spiller fysisk hardt.
Vi hadde en drømmeåpning på kampen, da Arber Shkodrani headet en nydelig corner fra Oguz Sangiroglu, kontant i mål etter 3 minutter.
Det neste kvarteret presset vi på for scoring nummer to, uten å lykkes. Skiptvet forsvarte seg godt, samtidig som vi sløste med sjansene. De hadde også en brukbar keeper, som lenge holdt dem inne i kampen. Først etter 21 minutter, satte Mohammed Abdullahi inn 2-0 målet. Dette etter en vakker assist fra Anton Agersborg. Det er mulig at dommeren fant ut at det nå var så hett rundt ørene på Skiptvetspillerne at de trengte å kjøle seg ned, for før han satte i gang kampen igjen – fikk lagene ei drikkepause i varmen.
3-0, kom etter en vakker soloprestasjon av Rinor Topallaj. Rinor, driblet seg forbi flere spillere-før han banket ballen i mål.
4-0 kom 10 min. før pause, etter et utrolig vakkert selvmål. Våre spillere presset hardt for å få nok et mål, og en Skiptvetspiller ble så hardt presset at han skjøt ballen nesten helt oppi krysset i eget mål -utagbart for keeper. Første omgang var preget av mange målsjanser, som vi ikke klarte å sette. Det skal også sies at Skiptvet lå lavt og forsvarte seg godt.
Etter pausen, startet vi omgangen enda mer effektivt enn det vi gjorde i første omgang. Det hadde ikke gått et minutt av omgangen, før Oguz Sangiroglu (luftens baron), raget høyest og banka inn 5-0 med pannebrasken. Jørgen Sande Johansen, hadde assist på målet.
Snaut 5 min. seinere, meldte vår målkonge Ardi Berbatovci seg på scoringslisten. Han ble felt på vei gjennom, og satte selv straffen kontant i mål. Samme mann satte inn 7-0, etter assist fra Vedad Kulic.
Etter 65 minutter syntes fjorårets toppscorer at nok fikk være nok. Jørgen Sande Johansen, satte inn 8-0 etter assist fra Rinor Topallaj. Godt og se at Jørgen fant veien til nettmaskene igjen!
Mannen som startet målfesten -Arber Shkodrani- var også arkitekten bak 9-0 målet. Han leverte ballen til scoringskåte Ardi Berbatovci, som fastsatte sluttresultatet.
Kampen var en sjansenbonanza dra start til slutt, og seieren kunne ha vært mye større. I løpet av andre omgang brant vi bl.a TO straffer. Men det er ikke alltid så lett, når man spiller mot et lag som legger seg bakpå og spiller hardt og tøft i forsvar. Etterhvert som motstanderlaget ble slitne, trøtte og irritable- ble også taklingene og etterslengerene mer ufine. Det ble litt temperatur mot slutten, og det skyldtes ikke sola – for den hadde gått ned.
Det skal sies at Skiptvet var også farlig frempå noen ganger, men takket være et solid forsvarsspill og en sikker og dyktig Enis Jasharaj som keeper, klarte vi å holde nullen.
Mot slutten av kampen fikk spillerne beskjed om at Skogstrand hadde tapt, og stemningen ble meget god. Etter åtte serierunder, ligger vi nå alene på topp i 6. divisjon. Alle som følger med på oss, bør komme og støtte oss på kampene. Laget ligger an til et -for klubben- historisk opprykk. Vi trenger den støtten vi kan få, og håper at mer og mer publikum møter opp og heier på oss!