Solid 5-0 seier over Hvaler!

5-0 seier over Hvaler!

Den 9. serierunden i 6. divisjon ble spilt på Risum mandag kveld. Bare få timer før kampstart så det helsvart ut, for banen kunne ikke spilles på. Heldigvis fikk Florim Gashi med seg en gjeng, og de jobbet iherdig og fikk banen kampklar i tide. En stor takk til dem for den jobben!
Det var et kampklart lag fra Hvaler, som hadde tatt turen til Halden. De gikk ut hardt og viste at de ikke hadde tapt på forhånd. Første omgang ble et eneste langt gjesp. Vi førte kampen og burde absolutt tatt ledelsen, men det ville seg ikke. Hvaler lå kompakt bakover, og det var vanskelig å tråkle seg gjennom forsvaret deres. Det skal også nevnes at Hvaler-keeperen hadde et par klasseredninger, og på denne måten holdt han gjestene fra Hvaler inne i kampen. Bjørnar Hegnes, måtte også ut med sterke smerter i nakken. Grunnen til dette var at han for noen dager siden landet forkjært på nakken, da han hoppet på en trampoline i en barnebursdag… Vi håper han snart er fit for fight igjen.
Etter pause fortsatte vi og presse, men uten at ballen ville finne veien til nettmaskene. Ei god stund så det ut til at dette skulle bli DEN dagen…
Men etterhvert begynte spillet og sitte, og vi fant hverandre med pasningene. Vi hadde flere gode løp, hvor vi var nesten igjennom. Hvalerspillerne begynte å henge i tauene, og det var bare et tidsspørsmål før vi kom til og score. Etter 56 minutter kom Anton Agersborg seg fri på høyresiden og fikk lagt inn til Ardijon Berbatovci, som gjorde det han er best på – nemlig å score mål. Endelig fikk vi hull på byllen. Bare fire minutter seinere, fikk vi en corner som Oguz Sangiroglu tok. En Hvalerspiller headet den utover mot cornerflagget igjen, og Oguz fikk ballen og la inn perfekt på hodet til Arber Shkodrani. Arber headet ballen kontant i mål, og det stod 2-0. Nå gikk noe av luften ut av Hvaler, og det ble mer eller mindre enveiskjøring. Tre minutter seinere fikk vi straffe, som vår storscorer Ardi satte uttagbart i mål. På bare syv minutter, hadde vi skaffet oss en tremåls ledelse.
Det skulle nå gå «hele» 7 minutter, før vi fikk mål nummer 4. Dette målet ble imidlertid kveldens desidert flotteste mål. Vi hadde et konstant press på bortelaget, og de klarerte ballen ut til en meget frisk og opplagt Oguz. Oguz brente til fra nesten 30 meter, og fikk kanontreff på kula. Ballen gikk rett i nota, og keeperen hadde ingen sjanse til å redde. Det er synd at dette målet ikke ble filmet. Selv motstanderne applauderte for det flotte målet.
Bujar Alimehaj, har vi ikke sett så mye til denne sesongen. Men i denne kampen viste han at han fortsatt har noe han skulle ha sagt på banen. Hvaler erfarte at Bujar er umulig og skubbe seg på, og han holder på ballen så lenge han vil. Dette skjedde også på det femte målet, hvor han holdt på ballen før han spilte gjennom Ardi, som scoret vårt femte mål – og hans tredje mål for kvelden. Enis Jasharaj, spilte nok en god kamp mellom stengene, og hadde flere gode redninger.
Vi vant 5-0 på en middels dag, og etter ni kamper har vi fortsatt ikke avgitt poeng. Det var 45-50 tilskuere på kampen, men det er å håpe at enda flere kommer og ser på oss. Dette kan bli meget moro utover i sesongen. Det gjenstår nå to kamper før sommerferien. Neste mandag spiller vi borte mot Skogstrand og uka deretter spiller vi hjemme mot Gressvik.
Møt opp, og heie oss fram!