3-2 seier i toppkampen!

3-2 seier i toppkampen!

Mandag kveld var det duket for toppkamp i 6.divisjon, mellom serielederen og nummer to på tabellen.
Skogstrand – som hadde hjemmebanefordelen -gikk ut forrykende. Man kunne med all tydelighet se at de ønsket å slå oss. De klarte ikke å komme til de store sjansene, og etter ca. 10 minutter var det Fredrikshald Prishtina som tok over spillet. Vi spilte oss til flere gode sjanser, og Skogstrand måtte bruke flere stygge taklinger og holde spillerene våre for å unngå at vi kom gjennom. Dommeren innrømmet etter kampen, at han burde ha slått ned på dette mye tidligere.
31 minutter ut i kampen, tok vi endelig ledelsen. Det var Florent Thaqi som kranglet inn ballen, etter pasning fra Ardijon Berbatovci. Scoringen ga ro i laget, og ekstra tenning. Vi kjørte resten av omgangen og gikk fortjent opp til 2-0 i omgangens siste minutt. Ardijon scora, etter forarbeid fra Bjørnar Degnes.
Som forventet, gikk Skogstrand hardt ut også i 2.omgang. De jaget redusering, men uten å komme til de store sjansene. De skuddene og forsøkene de kom med, plukket vår solide keeper Enis på en solid måte. Han hadde også et forsvar som jobbet godt foran ham. I det 78. minutt fikk Skogstrand straffe, som de scora på. Da måtte selv Enis gi tapt.
Bare tre minutter seinere bestemte Bjørnar at nok fikk være nok… På egenhånd tråkla han seg gjennom Skogstrandforsvaret, og banka inn vårt tredje mål for kvelden. Dette til full jubel fra de få som hadde tatt turen fra Halden.
Skogstrand jaget på for redusering, og to minutter på overtid fikk de et trøstemål.
Vi vant fortjent, og nå har vi også skaffet oss ei luke i toppen. Møt opp på Risum neste uke! Da møter vi Gresvik, som med seier på tirsdag vil være en av våre hardeste utfordrere!