Seier i lokaloppgjøret mot Berg!

6-2 seier hjemme mot Berg!

Mandag kveld var det nok et lokaloppgjør i 6.divisjon. Denne gangen var det Berg som var motstander.

Første omgang startet dårlig for vår del, da Berg satte inn kampens første mål kun to minutter. Etter den tidlige kalddusjen tok vi skikkelig tak i kampen, og utligningen kom kun to minutter senere. Den var det Arsim Berisha som sto for med et herlig frispark fra 20-25 meter. Vi fortsatte å skape store sjanser, og i det 17. minutt tok vi ledelsen ved Florent Thaqi, som også satte inn 3-1 til oss i det 24. minutt, og i det 27. minutt fikk han sitt velfortjente hattrick, etter et herlig skudd fra kanten av sekstenmeteren. Resten av omgangen skaper vi flere store sjanser, uten at det resulterer i scoring. Dermed ble pauseresultatet 4-1.

Andre omgangen startet godt for vår del, og allerede i det 55. minutt satt målgarantisten Ardi Berbatovci inn 5-1. Etter målet kom Berg mer og mer inn i kampen. De skaper et par gode sjanser, og får tilslutt uttelling i det 68. minutt etter en dødball. Kampen fortsatte å gå litt fram og tilbake, hvor begge lag hadde muligheter til å score. Kampens siste mål var det Bjørnar Degnes som scorte, etter flott forarbeid av Ardi. Resultatet med dermed 6-2 til oss.