Uavgjort borte mot KFUM

Uavgjort borte mot KFUM - Eliteserien Futsal

Søndag ettermiddag møtte vi et godt KFUM lag på bortebane. Begge lag spilte med høyt nivå og mye intensitet. KFUM leder i store deler av kampen, og helt på tampen av kampen står det 5-4 til hjemmelaget. Her måtte noe skje. Vi bytter ut keeper og sender alle mann i angrep, som resulterer i at Shkodran Dinaj får en god ball som han kaldt setter i mål med 5 sekunder igjen på tavla, og fullfører sitt 100 mål for Prishtina!
Begge lag tar med seg 1 poeng hver fra denne kampen, og med det ene poenget klatrer vi over Nord/Sprint på sisteplass.

Denne lørdagen møter vi nettopp Nord/Sprint i Remmenhallen, en svært viktig kamp for begge lag for å unngå nedrykk.

Målscorere: Shakir Bajrami – 3 mål, Saif Haydar – 1 mål, og Shkodran Dinaj – 1 mål.