Oppsummering av forrige helgs kamper

Lagbilde fra 2019

Fredrikshald Prishtina – OSI 7-6
Kampen starter veldig svakt for vår del. OSI tar ledelsen og vi svarer kjapt tilbake, men vi er aldri helt med i kampen, og i løpet av omgangen så scorer OSI 3 mål til. Pauseresultatet ble dermed 4-1 til OSI.

Etter en svak omgang greide vi heldigvis å skjerpe oss. I andre omgang er det vi som er det førende laget, og vi greier å snu kampen til 7-6 seier! Tross en veldig svak start, kan vi se oss fornøyde med andreomgangen og måten vi snur kampen på.

Sandefjord Futsal vs Fredrikshald Prishtina 8-7
Kampen endte dessverre med et knepent tap. Vi spiller veldig bra og dominerer kampen til tider, men tilfeldighetene jobbet mot oss i denne kampen. To misbrukte straffer og flere skudd i stolpen gjorde at Sandefjord tilslutt kom seirende av oppgjøret. Utrolig synd, spesielt med tanke på at vi ledet 7-5 når det var under 9. minutter igjen på klokka.

Tap er aldri gøy, men innsatsen og prestasjonen i denne kampen er noe vi kan si oss svært fornøyde med.

Neste runde med hjemmekamper blir mot Freidig og Ranheim. Kampene spilles lørdag 14.12 og søndag 15.12.