Oppsummering av forrige helgs kamper

Oppsummering av helgens kamper.

Fredrikshald Prishtina – OSI 7-6
Kampen starter veldig svakt for vår del. OSI tar ledelsen og vi svarer kjapt tilbake, men vi er aldri helt med i kampen, og i løpet av omgangen så scorer OSI 3 mål til. Pauseresultatet ble dermed 4-1 til OSI.

Etter en svak omgang greide vi heldigvis å skjerpe oss. I andre omgang er det vi som er det førende laget, og vi greier å snu kampen til 7-6 seier! Tross en veldig svak start, kan vi se oss fornøyde med andreomgangen og måten vi snur kampen på.

Sandefjord Futsal vs Fredrikshald Prishtina 8-7
Kampen endte dessverre med et knepent tap. Vi spiller veldig bra og dominerer kampen til tider, men tilfeldighetene jobbet mot oss i denne kampen. To misbrukte straffer og flere skudd i stolpen gjorde at Sandefjord tilslutt kom seirende av oppgjøret. Utrolig synd, spesielt med tanke på at vi ledet 7-5 når det var under 9. minutter igjen på klokka.

Tap er aldri gøy, men innsatsen og prestasjonen i denne kampen er noe vi kan si oss svært fornøyde med.

Neste runde med hjemmekamper blir mot Freidig og Ranheim. Kampene spilles lørdag 14.12 og søndag 15.12.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *