Seriestart for Eliteserien i futsal

Seriestart mot sjarmtrollan

Fredrikshald Prishtina starter årets seriespill hjemme i Remmenhallen lørdag 14.11 kl. 16:00 mot Sjarmtrollan IL.

Dette blir vår 3. sesong i eliteserien og i år sikter vi på å komme høyere på tabellen. Erfaringen vi har fått gjennom 2 sesonger i eliteserien bør være nok til å forstå hva som må til for å ta nye steg fremover.

Sjarmtrollan har topp 3 plasseringer i eliteserien de siste 4 sesongene, inkludert 2 seriemesterskap og dermed også 2 deltagelser i UEFA Futsal Champions League. Fredrikshald Prishtina får dermed en stor utfordring allerede i sesongens første kamp; samtlige 4 foregående oppgjør har endt med komfortable seiere til gutta fra Tromsø. Vi satser på at vi kan få endret litt på den statistikken i år. Denne sesongen har allerede blitt meget utfordrende pga. covid-19 og vi tar alle forhåndsregler vi kan for at vi skal få gjennomført årets sesong på en god måte. Vi ønsker alle velkommen til årets eliteserie i futsal.