Knepent tap i sesongåpningen

Lagbilde før kampen mot Sjarmtrollan

Fredrikshald Prishtina – Sjarmtrollan 2-3 (1-2)

Tropper og kampdetaljer: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7648961

Seriestart og begge lag har sterke tropper (se link over). Vi starter i et forrykende tempo og de første 5 minuttene tilhører oss. Vi produserer sjanse på sjanse og Sjarmtrollan har nok med å forsvare seg. Dette burde vi selvsagt ha utnyttet bedre ved å sette et par mål men Sjarmtrollan slipper med skrekken. Etterhvert jevner kampen seg litt mer ut og vi får en tettere omgang. Men til slutt får vi vår velfortjente ledelse og vi scorer 1-0 på et etablert Sjarmtrollan. Sjarmtrollan svarer to ganger med det eneste våpenet de hadde i 1. omgang; oppspill på spiss og løp bakfra. 3 ganger fulgte vi ikke mann og det resulterte i mål 2 ganger. Og gå til pause med dette resultatet føltes tungt, da vi spiller en meget god omgang.

2. omgang er helt jevnspilt fra start; vi klarer ikke opprettholde dominansen fra 1. omgang. Dette fører til gode muligheter for begge lag da overgangene kommer litt hyppigere. Sjarmtrollan setter så sitt 3. mål på verdens enkleste corner. Alt for lett. 1-3 og det blir tyngre for oss. Sjansene kommer nå oftere og nå er det Sjarmtrollan som skaper de største på sine gode overganger. To solide keepere holder dog resultatet på 1-3. Sjarmtrollan ligger nå mye lavt og vi får mye ball og det fører til flere skuddmuligheter. Vi produserer mange skudd og de fleste går i blokk, keeper og til corner. Men til slutt ligger ballen i nota: 2-3. Vi kjører på og vi er tvunget til å ta ut keeper helt på tampen. Dessverre klarer vi ikke å score en til og da blir det tap.Utrolig surt å få 0 poeng i en kamp vi er minst like gode som motstander. Mot denne type mostand er det viktig å skape en ledelse å holde på den, da får du en mindre vanskelig oppgave. Vi gratulerer Sjarmtrollan IL med seier i en tøff og jevn kamp, det kunne bikket begge veier. Nå ser vi fram i mot onsdagen, da får vi besøk av Sandefjord. Vel møtt!