Før kampen: Fredrikshald Prishtina vs. Sandefjord Futsal

Bilde fra garderoben før kampen mot Sjarmtrollan IL.

I morgen, onsdag, møter vi de lilla i fra Sandefjord hjemme i Remmenhallen. Kampstart 19.00. De startet sesongen med 3 poeng mot Sjarmtrollan, i en høydramatisk affære. Som mot oss var det en kamp som kunne bikket begge veier. Så, allerede i serierunde 2 får vi en «6 poengs» kamp; med seier her kommer vi opp sammen med de andre lagene (ingen har 2 seiere). Vi forventer et annet kampbilde enn mot gutta i fra Tromsø. Sandefjord er først og fremst et lag som stoler på en god defensiv struktur og ligger nok jevnt over mye lavere i banen enn vår forrige motstander. Det blir utfordrende og vi forventer en knalltøff og jevn kamp. Som vanlig er det kun plass til 40 tilskuere og alle som skal inn i hallen må føres opp på liste med navn og kontaktinfo. Husk avstand på tribunen. Hallen åpner 18.00, førstemann til mølla. Vi ønsker begge lag, dommere og arrangør lykke til!