Årets første seier i boks!

5-2 seier mot Sandefjord Futsal

Fredrikshald Prishtina – Sandefjord Futsal 5-2 (0-1)

Kamptropper og detaljer: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7649981

Sandefjord kom på besøk i Remmenhallen i kveld og som forventet skulle det bli vanskelig å bryte ned de lilla. Første omgang er ganske så trist med et lavtliggende Sandefjord mot et hjemmelag som har elendig balltempo. Da blir det lett å forsvare seg. Sandefjord scorer også på et langskudd og har satt målet de ønsker seg. Vi fortsetter med lite kreativitet og trege løsninger; dermed går vi til pause med en fortjent Sandefjord ledelse: 0-1. Nitrist omgang av oss.

I andre omgang settes tempo og bevegelse opp og det gir resultater: Vi scorer 2 ganger og tror jobben er gjort? Sandefjord går i hvertall direkte opp fra avspark og utligner til 2-2. Men tempoet opprettholdes og vi scorer 2 mål til etter gode prestasjoner. Vi leder nå 4-2 og Sandefjord tar ut keeper på slutten. Vi vinner en ball i undertall og får frispark på vei opp i banen: Vårt 6. frispark. Den settes i mål og 5-2. Sandefjord har alt for dårlig tid igjen til å få gjort noe og vi inkasserer 3 poeng.

Fantastisk viktig å få seier i kveld og komme i gang med poengjakten. Sandefjord er et vanskelig lag å møte og vi slet i store perioder av kampen. Men denne gang scorer vi på målsjanser og da blir det seier. I og med at kampen mot KFUM på lørdag er avlyst må vi avvente å se hva som blir vår neste match. Innen den tid kjører vi på med noen gode treningsøkter!