Freidig – Prishtina FFK 2-3 (0-0)

Lagbilde etter seieren mot Freidig

Kamptropp og detaljer:https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7648988

Søndag formiddag ble det et møte med veggen fra Freidig. Kampen ble som forventet fra start med 2 godt organiserte lag. Freidig spilte klassisk norsk kraftfutsal og de er gode på det. Vi spiller ikke slik. Dermed ble det mye ball på oss og Freidig som prøvde seg på kontra. Noen sjanser ble det til begge lag i denne omgangen men ingen klarte å score. En ny omgang med nullen for Freidig.

I pausen justerer vi litt offensivt og det gir resultater, både prestasjonsmessig og i tellende resultat. Vi produserer langt farligere sjanser nå og til slutt får vi målet vårt: 1-0 til oss. Kampen fortsetter i samme spor og ikke lenge etterpå scorer vi på ny: 2-0 til oss og vi er halveis ut i omgangen. Freidig tar timeout direkt og starter med overtall. Vi står bra i undertallet og i denne perioden skaper vi store sjanser; det synger i treverket ved flere anledninger etter gode offensive prestasjoner. Dessverre for oss klarer vi ikke å drepe kampen selv om vi er klart best med ball og da får selvsagt Freidig sin redusering i overtall. Freidig stopper overtallet ettersom det er nok tid igjen. På ny kjører vi en god overgang og når vi scorer vårt 3. mål med under 2 minutter igjen ser det virkelig lyst ut. Freidig er dog seige som fy og får inn en ny redusering med 22 sekunder igjen. Nærmere kommer de ikke og vi inkasserer 3 poeng.

Fra vårt ståsted er denne seieren meget fortjent. Viktig var den også ettersom serien i år blir knalljevn. Vi er gode offensivt i dag og solide defensivt. Igjen har vi marginer i mot når vi har mange store sjanser som ikke går i målet, men når vi bare slipper inn 2 mål så holder det. Vi takker Freidig Futsal for en tøff kamp, de var en hard nøtt å knekke.