Prishtina FFK tar juleferie på øvre halvdel!

Lagbilde etter trening

Årets sesong er snart halvveis og vi har gjort ferdig 5 av 14 kamper. Helgen 9. og 10. januar møter vi Vesterålen og KFUM hjemme i Halden og da er vi halvveis.

Årets målsetting er å etablere seg på øvre halvdel og foreløpig ser det bra ut. Med færre kamper spilt enn lagene rundt oss på tabellen holder vi 4. plassen så langt. Våre 2 tap kunne heller ikke vært knappere, med 2 x 2-3 mot de siste års seriemestere. Prestasjonsmessig kan vi ikke klage, selv om vi kanskje føler at vi kunne fått litt mer uttelling poengmessig.

Årets serie er kanonjevn og klarer man å skrape sammen noen seiere på rad er det rett til topps. Samtlige lag, bortsett fra Utleira, har tapt minst 2 ganger. Positivt for oss er at vi denne sesongen også ser ut til å ha fått skikk på det defensive, med et snitt på under 3 innslupne mål per kamp. Slikt blir det selvsagt poeng av i det lange løp.

Nå blir det en rolig og smittefri juleferie mens vi lader opp til nye utfordringer i 2021.

Tabellen finner dere her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=173412&fbclid=IwAR3YGb0Z1ixos4vfra5M7PJaxwmq7hDYSlgXXKr3Ck5toRo_0th-0Isfvk0