Utleira – Prishtina FFK 3-2 (2-0)

Bilde av kapteinene før kampstart

Kamptropper og detaljer:https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7648987

På andre siden av banen sto Norges presumtivt beste lag som motstander. Det ble en jevn kamp med to lag som var gode med ball. Det ble skapt sjanser begge veier men det var Utleira som fikk uttellingen i 1. omgang. En noe heldig scoring får de først etter en retur fra keeper men den andre scoringen var klasse. Vi har også noen feite tilbud men vi klarer ikke omsette til tellende resultat.

I 2. omgang hever vi oss enda litt til og vi er sterkere defensivt og det gjør at vi får flere brudd som setter Utleira under press. Til slutt får vi vår meget fortjente scoring etter at vi har skapt mye sjanser. Det gir troa på poeng men så scorer Utleira på en klassisk corner som vi vet kommer. 2 mål bak igjen. Skuffende. Vi kjører dog på videre og med 7 minutter igjen å spille reduserer vi til 2-3 og kampen lever. Vi kjører overtall på slutten men vi kommer ikke nærmere. Nok en jevn kamp har endt med poengtap.

Skuffende resultat for oss, men prestasjonen er noe å bygge videre på. Vi kjører kampen i store deler av 2. omgang selv om Utleira får noen store sjanser på kontra. Forskjellen er minimal men på ny har vi ikke flyten vi trenger. Vi gratulerer Utleria Futsal med seieren.

Forza Prishtina!