Prishtina FFK starter 2021 med to hjemmekamper

Bilde fra trening

9 kamper gjenstår i eliteserien i futsal for Fredrikshald Prishtina og 5 av dem skal spilles på hjemmebane. Vi starter i Halden nå til helgen mot Vesterålen Futsal på lørdag og på søndag tar vi i mot KFUM Oslo Futsal.

Vesterålen fikk en tung start på sesongen med 2 tap i Trondheim men tok en sterk borteseier mot Sjarmtrollan før de gikk på et dramatisk tap mot Hulløy i Bodø. Vesterålen er dog et meget godt lag og har bøttevis med rutine; i sine beste stunder slår de alle. Vi forventer en motstander som har et sterkt ønske om 3 poeng.

KFUM startet serien ok med 0 tap på sine 3 første kamper før de gikk på 2 strake tap rett før jul. Vi møter garantert et lag som ønsker å ta poeng igjen. Vi møtte KFUM i serierunde 3 hvor vi rotet bort enn 4-2 ledelse helt på tampen og måtte nøye oss med 4-4 og poengdeling. Men KFUM er alltid en vanskelig motstander så det blir en ny hard kamp.

Vi starter altså året med 2 tøffe utfordringer til helgen men vi har allikevel stor tro på poeng. Vi ligger akkurat nå på 4. plass på tabellen med kamper mindre spilt…

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=161377

så det er gode muligheter for å nærme seg toppen med gode resultater i helgen. Men årets eliteserie er superjevn og alle slår alle.

Forza Prishtina FFK!